VisA VersA
Menu

Tarieven

Ontdek onze diensten en tarieven

Algemene info

Verwacht nooit dat het tarief voor dezelfde behandeling gelijk is voor iedereen, of dat jouw behandelingen altijd hetzelfde tarief hebben. Iedere persoon is uniek, met verschillende haarlengtes, haartypes en haarcondities, wat leidt tot variaties in het benodigde product gebruik. Hoewel het eindresultaat soms gelijk lijkt, is de weg daar naartoe vaak uniek vanwege factoren zoals uitgroei, haarstructuur en tintvariaties.

.

Het aantal benodigde behandelingen kan daarom variëren om dezelfde hoogwaardige service te leveren. Seizoensinvloeden spelen eveneens een aanzienlijke rol. De kleurformule die in februari wordt gebruikt, is zelden identiek aan die in juni of juli, gezien de impact van de zon ( en andere) op haarkleur. Hierdoor is het onrealistisch te veronderstellen dat tarieven altijd constant kunnen blijven.

.

Bij ons begrijpen we de uniciteit van elke klant en streven we ernaar om een gepersonaliseerde benadering te bieden, zodat je altijd kunt rekenen op de perfecte behandeling die past bij jouw unieke stijl en haartype.

 

 

  • 3 categoriën kids (t.e.m. 12 jaar) – ladies – men

  • Studenten onder de 21 jaar genieten van 15% korting op al onze diensten. (op vertoon van studentenpas).

  • Kort haar = boven schouders | lang haar = vanaf schouders

  • Alle diensten worden bij elk bezoek besproken in een persoonlijk adviesgesprek en een prijsofferte op maat.

  • De prijzen die worden weergegeven zijn richtprijzen. Om jou een correcte prijs te geven, moeten we het haar gezien hebben, de structuur, dikte, lengte en conditie kunnen beoordelen. Voor een exacte prijs vragen we je even om binnen te springen en ontvang je een juiste prijsofferte op maat, geheel vrijblijvend.

Mnd1.prijlijst.2024