VisA VersA
Menu

Afspraken

Let's make you an appointment!

Welkom op onze online booking – Kappersgroep VisA VersA

Algemene info

 • 3 categoriën kids (t.e.m. 12 jaar) – ladies – men

 • Studenten onder de 21 jaar genieten van 15% korting op al onze diensten. (op vertoon van studentenpas).

 • Kort haar = boven schouders | lang haar = vanaf schouders

 • Alle diensten worden bij elk bezoek besproken in een persoonlijk adviesgesprek en een prijsofferte op maat.

 • De prijzen die worden weergegeven zijn richtprijzen. Om jou een correcte prijs te geven, moeten we het haar gezien hebben, de structuur, dikte, lengte en conditie kunnen beoordelen. Voor een exacte prijs vragen we je even om binnen te springen en ontvang je een juiste prijsofferte op maat, geheel vrijblijvend.

 • Prijzen kunnen variëren.

  Verwacht nooit dat het tarief voor dezelfde behandeling gelijk is voor iedereen, of dat jouw behandelingen altijd hetzelfde tarief hebben. Iedere persoon is uniek, met verschillende haarlengtes, haartypes en haarcondities, wat leidt tot variaties in het benodigde product gebruik. Hoewel het eindresultaat soms gelijk lijkt, is de weg daar naartoe vaak uniek vanwege factoren zoals uitgroei, haarstructuur en tintvariaties.

  Het aantal benodigde behandelingen kan daarom variëren om dezelfde hoogwaardige service te leveren. Seizoensinvloeden spelen eveneens een aanzienlijke rol. De kleurformule die in februari wordt gebruikt, is zelden identiek aan die in juni of juli, gezien de impact van de zon ( en andere) op haarkleur. Hierdoor is het onrealistisch te veronderstellen dat tarieven altijd constant kunnen blijven.

 • Hou er aub rekening mee om de juiste diensten aan te duiden bij online reservaties anders kan er soms onvoldoende tijd zijn om alle behandelingen uit te voeren. Twijfel je, bel ons.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zonder afspraak

Welkom zonder afspraak! Natuurlijk ben je altijd welkom zonder reservering. Hou er echter rekening mee dat je dan soms moet wachten. We doen ons best om je zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Indien het niet lukt om online een afspraak te maken, gelieve telefonisch contact op te nemen op het algemeen nummer 0472/39.58.05

OPGELET! Bij het reserveren van een afspraak online of telefonisch verklaar je je akkoord bij onze ‘Afspraken – policy’ onderaan deze pagina terug te vinden.

 

http://cdn.supersaas.net/nl/but/maak_een_afspraak_rood.png

AFSPRAKEN POLICY

wijzigen – annuleren – no-show

 • Online afspraken kunnen tot 24u op voorhand gewijzigd of geannuleerd worden via de link van de bevestigingsmail die je ontvangt. Is de periode korter, gelieve ons dan te contacteren via ons algemeen nummer 0472/39.58.05. Niet via email, social media of andere kanalen, omdat deze niet elke minuut gecheckt worden;

 • We vinden no-shows en last minute annulaties / wijzigingen niet leuk. Onze medewerkers zijn daar op voorzien wat aanzienlijke kosten met zich meebrengt.

  Bij het reserveren van je afspraak telefonisch of online ga je akkoord met de AFSPRAKEN POLICY.

Annulatie | no show

* annuleren binnen de 24u is al veel minder fijn en we zijn dan ook genoodzaakt om je hierop te wijzen;

* bij het annuleren binnen de 3u zijn we genoodzaakt om een annulatie som van 50% van de geboekte diensten aan te rekenen;

* bij het niet nakomen van je afspraak zonder annulatie ‘no show’ zal u het volledige bedrag van uw geboekte diensten worden in rekening gebracht. Tot onze grote spijt kunnen we vanaf nu geen afspraak méér inboeken. Natuurlijk ben je nog steeds welkom zonder afspraak, maar goede afspraken maken goede vrienden.

Samen voor een betere dienstverlening.