VisA VersA
Menu

Franchise

Franchise bij VisA VersA | Je eigen kapsalon, samen met ons!

Van de droom,

de besprekingen,

het ontwerp tot je eigen VisA VersA Kapsalon.

Kennismaking. We leren elkaar voor de eerst keer kennen. We luisteren naar je dromen en zijn volop benieuwd naar je huidige kennis. We stellen vervolgens ons bedrijf voor, onze strategieën en maken een volgende afspraak.
Onze tweede stap is het testen van je beroepskennis van kapper. Hiervoor bezoek je ons training centrum Hair Freak Academy. Zorg alvast voor je eigen vertrouwde werkmateriaal zodoende dat je jou goed voelt en het beste van je zelf kan tonen. Ons artistiek team zal daarna een evaluatie maken en adviezen geven daar waar nodig is.
We analyseren de artistieke evaluatie en stellen indien nodig een opleidingstraject voor. De minimum opleiding is 7 dagen “op de werkvloer ervaring” en nadien enkele theoretische en praktische opleidingen. Vervolgens stellen we een samenwerkingscontract op en bezorgen we je al pre contractuele informatie zoals die wettelijke bepaald is, dit alles gaat vooraf aan de ondertekening van het definitieve franchise contract.
We bespreken de mogelijkheden van interessante locaties en panden en bezoeken deze samen. Ons team analyseert de haalbaarheid van de locatie ten opzichte van de kosten en de geografische ligging.
We onderhandelen samen over de perfecte locatie en nemen vervolgens contact op met de eigenaar van het pand. We analyseren het huurcontract en zorgen voor de beste voorwaarden.
Iedere zaak heeft nood aan een goede externe boekhouder. Hij of zij zorgt ervoor dat alle financiële modellen kloppen en dit volgens het wettelijk stadium.
Het zoeken van een geschikte bank? Een bank waar je al jaren een trouwe klant bent is natuurlijk altijd makkelijker in een onderhandelingfase. Samen met je boekhouder gaan we op zoek naar je perfecte partner voor jouw bankzaken.
De inrichting van je kapsalon. Onze mensen maken van jouw handelspand een perfecte schets van het te maken VV –salon. Samen bespreken we de pro’s en de contra’s en brengen aanpassingen aan zolang ze maar het uniform geheel van de groep bewaren.
Van kapper tot zaakvoerder is een hele stap, die stap leer je niet op 1,2, 3. Naast het technische aspect van het beroep, scholen we je bij in management technieken en het beheren van een onderneming.  De opleiding berust op een permanent delen van ervaringen en kennis. Die opleidingsdagen kunnen toch wel enkele dagen duren.
Het grote moment. De inrichting is gebeurd, je team is samengesteld, iedereen kent zijn taken. Je kan eindelijk je grote droom verwezenlijken.

Het overnemen van een bestaande vestiging is afhankelijk van situatie tot situatie, doch moeten ook hier de meeste stappen doorgenomen worden, tenminste bekeken en besproken.

Geïnteresseerd?

Wij bespreken graag de details.