VisA VersA
Menu

King & Queen

Advies op maat

Maandelijks verwelkomen wij gemiddeld 70 nieuwe klanten per vestiging. ‘Goed begonnen is half gewonnen’ luidt het spreekwoord en VisA VersA weet dat maar al te goed.

VisA VersA heeft een advies systeem ontwikkeld dat aan de stoutste verwachtingen kan voldoen. Elke klant is anders, denkt anders, praat anders, kleedt zich anders.
Wij bieden onze klanten ‘advies op maat’. Je bent onze King en Queen. Door de dienstverlening die we onze klanten bieden zijn we onze klanten verplicht advies te geven over de verzorging en behandeling van hun kapsel.

Bij de ontwikkeling van het concept hebben we gekozen voor kwaliteit. Zo werden onze ‘wastafels’ verzorgingsruimtes! Eveneens werden onze producten opgewaardeerd. Elke klant geniet zo van zijn/haar behandeling.

VisA VersA werkt uitsluitend met de beste producten. Al deze producten voldoen aan de wettelijke Europese normen. Elke technische behandeling wordt voorafgegaan door een adviesgesprek. Vervolgens worden alle technische werken opgeslagen in onze computerbestanden.

De medewerkers van VisA VersA zijn opgeleid in Engelse knipstijlen. Concreet betekent dit dat we vertrekken uit een basiskern van 15 verschillende snitten. Deze 15 verschillende snitten bestaan vervolgens weer uit een 3-tal varianten die tot slot alle verpersoonlijkt worden naar de rondingen en structuur van het gezicht toe. Elke snit is structureel opgebouwd zodoende dat het kapsel duidelijk in de haarstructuur te merken is.

Styling is het mooiere woord voor brushing. 30% van onze klanten zijn wekelijks styling klanten. Het is zéér belangrijk voor styling klanten dat er gebruik wordt gemaakt van de beste producten. Het is immers een basisfactor in de houdbaarheid en verzorging van het haar.

Tijdens het afwerkingproces wordt het kapsel volledig gepersonaliseerd en afgewerkt.