Menu

Franchise

Veelgestelde vragen

Wat mag ik verwachten van mijn investering ?

Je koopt of bouwt een volledig nieuw kapsalon. Het kapsalon is van top tot teen volledig van jou. De uitdaging bestaat erin om de verkoop en het rendement van het kapsalon over een periode van 6 jaar te maximaliseren.

Kan ik meer dan één kapsalon hebben?

Indien jouw kapsalon de verwachten inlost en je een perfecte ambassadeur bent van het merk VisA VersA, kun je na verloop van tijd meerdere vestigingen hebben.

Moet ik voltijds in het kapsalon werken?

Een franchise van een VisA VersA kapsalon nemen is een financiële en persoonlijke investering die een dagelijkse betrokkenheid op het terrein vereist. In de beginfase is het aller groots belang dat je elke dag actief mee werkt met je medewerkers.

Kan ik het kapsalon achteraf verkopen?

Ja, dat kan, als die kandidaat overnemer goedgekeurd is door VisA VersA.

Ik wil een franchise krijgen in het buitenland, kan dat?

Natuurlijk, momenteel hebben wij nog géén vestigingen in het buitenland, maar het is mogelijk.

Ik heb een locatie waar ik zelf een franchise wil uitbaten, wat moet ik doen?

Wij kunnen onmiddellijk laten weten als het mogelijk is om op jouw locatie een franchise kapsalon van VisA VersA uit te baten, natuurlijk start vervolgens de opleiding!

Moet ik werken met bepaalde producten?

VisA VersA heeft enkele topmerken uitgekozen, die voldoen aan haar verwachtingen er wordt van elke franchiser dan ook verwacht dat zij de deze merken volgt en hiervan niet afwijkt!

Wat is de kost om franchisenemer te worden?

De vereiste investering om een VisA VersA kapsalon te openen of te verwerven is afhankelijk van de voorgestelde locatie. De gemiddelde investering bedraagt afhankelijk van het voorgestelde pand/locaties tussen de €75.000 en €100.000.

Welke fees moeten worden betaald?

Een éénmalige instapfee dienst te worden betaald bij de ondertekening van het franchisecontract.

De franchisenemer betaalt daarnaast een maandelijkse vaste fee.

Wat is de opbrengst van de investering ?

De  opbrengst is zeker en vast voldoende om je eigen zaak te bezitten en er ook de financiële vruchten van te plukken. Je kan meegenieten van de schaalvoordelen die VisA VersA heeft. En moet er voldoende van bewust zijn dat men zelf “actief” dient mee te werken op de werkvloer, dat is de investering tijdens de 6 jaar een voldoende winstgevend geheel.

Hoeveel verdien je als franchisenemer?

Dit is heel sterk afhankelijk van de verschillende parameters zoals: de locatie, de omzet, de huur en natuurlijk uw management. Het is ontegensprekelijk zo dat de uitbater van het VisA VersA kapsalon de cruciale rol vervult in de winstgevendheid van zijn  of haar vestiging.

Het is tenslotte je eigen zaak! Hier moet je ter dege van bewust zijn.

Geïnteresseerd?

Wij bespreken graag de details.