VisA VersA
Menu

Veelgestelde vragen

Franchise bij VisA VersA | Je eigen kapsalon, samen met ons!

Wat mag ik verwachten van mijn investering?

Je koopt, bouwt of huurt een kapsalon. Het kapsalon is van top tot teen volledig van jou.

De uitdaging bestaat erin om de verkoop en het rendement van het kapsalon over een periode van 6 à 8 jaar te maximaliseren.

Kan ik meer dan één kapsalon hebben?

Indien jouw kapsalon de verwachten inlost en je een perfecte ambassadeur bent van het merk VisA VersA, kun je na verloop van tijd meerdere vestigingen hebben.

Moet ik voltijds in het kapsalon werken?

Een franchise van een VisA VersA kapsalon nemen is een financiële en persoonlijke investering die een dagelijkse betrokkenheid op het terrein vereist. In de beginfase is het aller groots belang dat je elke dag actief mee werkt met je medewerkers.

Kan ik het kapsalon achteraf verkopen?

Ja, dat kan, als die kandidaat overnemer goedgekeurd is door VisA VersA.

Ik wil een franchise krijgen in het buitenland, kan dat?

Natuurlijk, momenteel hebben wij nog géén vestigingen in het buitenland, maar het is mogelijk.

Ik heb een locatie waar ik zelf een franchise wil uitbaten, wat moet ik doen?

Wij kunnen onmiddellijk laten weten als het mogelijk is om op jouw locatie een franchise kapsalon van VisA VersA uit te baten, natuurlijk start vervolgens de opleiding!

Moet ik werken met bepaalde producten?

VisA VersA heeft enkele topmerken uitgekozen, die voldoen aan haar verwachtingen er wordt van elke franchiser dan ook verwacht dat zij de deze merken volgt en hiervan niet afwijkt!

Wat is de kost om franchisenemer te worden?

De vereiste investering om een VisA VersA kapsalon te openen of te verwerven is afhankelijk van de gekozen formule. De gemiddelde investering in de ‘buy’ formule bedraagt afhankelijk van het voorgestelde pand/locaties tussen de €75.000 en €100.000. In de rent formule is de minimum investering eerder beperkt.

Welke fees moeten worden betaald?

Een éénmalige instapfee €6.500 excl. btw/buy formule of €3.500 excl. btw/rent formule dient te worden betaald bij de ondertekening van het franchisecontract.

De franchisenemer betaalt daarnaast een maandelijkse vaste fee €999 excl btw .

Wat is de opbrengst van de investering ?
Empty section.
De  opbrengst is zeker en vast voldoende om je eigen zaak te bezitten en er ook de financiële vruchten van te plukken. De effectieve opbrengst is  afhankelijk van verschillende parameters zoals: de locatie, de omzet, de huur en natuurlijk uw management. Het is ontegensprekelijk zo dat de uitbater van het VisA VersA kapsalon een  cruciale rol vervult in de winstgevendheid van zijn of haar vestiging. Je kan meegenieten van de schaalvoordelen die VisA VersA heeft. En moet er voldoende van bewust zijn dat men zelf “actief” dient mee te werken op de werkvloer, dan is de investering tijdens de 6 à 8 jaar een voldoende winstgevend geheel.