Menu

Franchise

Je eigen salon

VisA VersA telt 10 kapsalons.

Als toonaangevende onderneming op de Belgische markt met vestigingen in 3 provincies is VisA VersA op zoek naar enthousiaste franchisenemers die geboeid zijn door de “coiffure”. De relatie tussen VisA VersA en haar franchisenemers is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en professionalisme, maar is vooral een persoonlijke relatie. Elke kandidaat franchisenemer krijgt een opleiding op zowel praktisch als theoretisch vlak voor aanvang en wordt vervolgens ondersteund door VisA VersA. De kandidaat franchisenemer moet zich er vooral bewust van zijn dat hij of zij de handen uit de mouwen zal moeten steken.

Wat betekent een franchise?

Een franchise is een methode van zakendoen waarbij een ondernemer (de franchisenemer) een contract sluit met de eigenaar van een handelsnaam (de franchisegever) die de franchisenemer het recht geeft om tegen betaling een zaak met die handelsnaam te exploiteren.

Hoe franchisenemer worden?

Bij VisA VersA bestaat er geen typeprofiel. Wij zoeken vooral mensen, die op de eerste plaats het beroep goed kennen en vervolgens voldoende managerscapaciteiten heeft om de uitbating van een vestiging van VisA VersA te kunnen doen.